Logo - Horizontaal - Gino Wong
Over mij - Gino Wong

Gino Wong

Vooral vader van twee prachtige kinderen James en Julia en de man van een geweldige vrouw. Ik ben geboren in Rotterdam. Gelukkig maar zeg ik altijd, omdat het een plek is waar ik veel van mijn creativiteit vandaan haal. Tijdens mijn studie Grafisch Vormgever op het Grafisch Lyceum in Rotterdam liep ik altijd met volle aandacht door de stad. Er was altijd wel iets om na te tekenen of te fotograferen.

Dat laatste is iets wat ik al 20 jaar met heel veel passie doe. Gebouwen, mensen, evenementen, portretten en uren lang elke beweging van mijn gezin vastleggen. Uiteraard zuchten zij wel eens en vragen ze zich hardop af of het zo genoeg is. Ik heb altijd het gevoel dat mijn creatieve brein goed tot zijn recht komt als ik mijn camera vast heb. Je kunt er zoveel kanten mee op.

Naast dat ik vader, de man van en fotograaf ben, heb ik ook nog een fulltime baan als Webspecialist. Je zou kunnen denken dat er nooit zoveel uur in een dag zit, maar ik ben ervan overtuigd dat zolang je alles met plezier doet en er een goede balans in weet te vinden, het juist goed te doen is. Ik vind de combinatie ook heel tof en zou er nooit tussen kunnen kiezen.