Skip to main content

Zakelijkefotografie Rotterdam

Je wilt schitterende foto’s van jouw bedrijf. Dit kunnen foto’s zijn van jullie product of dienst, maar ook foto’s die het imago versterken en die passen bij jullie identiteit zowel online als offline.

Jouw bedrijf creatief in beeld.

Een portret op locatie geeft meer details en structuur aan het beeld en wordt daardoor interessanter en overtuigend! Zelf ben ik grote voorstander van portretfotografie en ik vertel je graag kort waarom!

  • Omgeving vertelt een completer verhaal
  • Dat verhaal versterkt de expressie van het portret
  • Een portretfoto op locatie komt natuurlijk over
  • Je kunt actie op de foto makkelijk vastleggen
  • Een portretfoto op locatie kost vaak minder tijd
  • En je voelt je sneller vertrouwd in de omgeving

Waarom mij kiezen als portretfotograaf

Inmiddels schiet ik jaarlijks veel portretten voor particulieren en diverse bedrijven. Van families, zzp’ers tot aan bedrijven in de regio Rotterdam. Boordevol ervaring en de juiste klik om jouw portret tot een succes te maken!

✅ Aandacht is key
✅ Tevredenheid van jou als klant staat voorop
✅ 5+ jaar ervaring!

Ginowong.nl - Steck Delft - 9 november 2019 -32
Ginowong.nl - Smaak aan Zee 2019 -33

Portret op locatie heeft de voorkeur

De setting van een bepaalde locatie vertelt veel over een foto. De sfeer is compleet anders dan bij een portretfoto die in de studio is gemaakt. Fotografie portret op locatie heeft dan ook mijn voorkeur. Waar je in de studio een mysterieuzer of zakelijker beeld kunt schetsen door de afwezigheid van achtergrondinformatie, kan portretfotografie op locatie juist veel meer!

Creatieve portretfotografie op locatie (Tip)

Bent je op zoek naar een portretfotograaf uit Rotterdam? Voor op je website, LinkedIn, nieuwsbrief of in een artikel? Gino is jouw man! Op elke (gewenste) locatie kan een goede portretfoto gemaakt worden. Ik ben benieuwd naar jouw wensen

Truth Hurts - Studio - 83 - GinoWong