Skip to main content

Portretfotografie

Fantastische portretfotografie is het resultaat van het combineren van de juiste techniek met de expressie en blik van die ene persoon. Als portretfotograaf probeer ik altijd tot het uiterste te gaan. Je krijgt namelijk maar één keer de mogelijkheid om iemand op de perfecte manier vast te leggen en dat moment is nooit meer hetzelfde. Het is aan mij de taak om naast de fysieke kenmerken van jou als model, je knappe hoofd, je uitstraling en karakter te vangen in dat ene shot.

  • Professionele foto’s die je overal kunt gebruiken
  • Op een buitenlocatie naar wens
  • Oplevering binnen 1 tot 2 weken
  • Online gallery om je foto’s te selecteren
  • Scherpe prijzen
  • Geschikt voor diverse media

Portretfotografie op locatie

Portretfotografie op locatie, bij je bedrijf, in de stad of op een ander specifieke locatie die speciaal voor je is; het is allemaal mogelijk. Ik probeer me in te leven in de wensen van jou als persoon of het bedrijf waar je of jullie voor werken en bespreek van te voren wat ik van plan ben qua opzet van het licht en de foto. Op deze manier kan ik gevarieerd materiaal maken dat goed bruikbaar is voor bijvoorbeeld social media, folders, magazines of een nieuwe website.

Portretfotografie Rotterdam - Julia Handen voor Ogen - Gino Wong
Portretfotografie - Max staand - Gino Wong

Portret op locatie heeft de voorkeur

De setting van een bepaalde locatie vertelt veel over een foto. De sfeer is compleet anders dan bij een portretfoto die in de studio is gemaakt. Fotografie portret op locatie heeft dan ook mijn voorkeur. Waar je in de studio een mysterieuzer of zakelijker beeld kunt schetsen door de afwezigheid van achtergrondinformatie, kan portretfotografie op locatie juist veel meer!

Aandacht en tijd voor top portretfotografie

Aandacht is de key. Ik wil jou zo ontspannen mogelijk op de foto hebben staan, zodat er een sterk beeld ontstaat. Daarvoor is samenwerking en vertrouwen belangrijk. Ik geef je tips tijdens het fotograferen over bijvoorbeeld je houding en suggereer ook andere opties en invalshoeken. Hier neem ik uitgebreid de tijd voor en zorg ik voor een ongedwongen setting, zodat jij je op je gemak voelt. Dit zie je direct terug in het beeld en levert kwalitatieve plaatjes op. Aandacht voor jou, de omgeving en aandacht voor het gevoel van jou als model op het moment dat er een camera op je hoofd gericht staat. Techniek is belangrijk (uiteraard!), maar jij als model bent het belangrijkste!

Portretfotografie Rotterdam - Esmee - Gino Wong
Portretfotografie - Gino - Gino Wong

Interesse gewekt? Laten we kennismaken!

Portretfotografie is maatwerk. Ik vind het heerlijk om flexibel te kunnen werken en kan daarom op vrijwel elke locatie fotograferen. Of je nu op zoek bent naar portretfotografie in Rotterdam of portretfotografie in Den Haag, ik ben jouw fotograaf! Ook bij het plannen van een afspraak ben ik flexibel. We kunnen bellen of videobellen. Voor de shoot bespreken we jouw specifieke wensen.